Te Koop Appartementen Ninove

9 nieuwbouw appartementen te koop ( nog 1 te koop )

Energiezuinige appartementen met zalig terras of tuin

In twee strakke gebouwen die haaks op elkaar staan, komen 29 appartementen met telkens één of twee slaapkamers.

Het gebouw langs de Herremansstraat biedt ruimte aan 14 appartementen met een terras op het zuiden.

Het tweede gebouw – tussen de Herremansstraat en de Brusselsesteenweg – krijgt 15 appartementen. Wie op het gelijkvloers woont, heeft een eigen tuintje. De andere appartementen genieten van de avondzon op een westgericht terras. Vier van deze appartementen krijgen een extra terras op het oosten.

Tussen beide gebouwen komt een autovrij pleintje. En natuurlijk zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien onder en omheen het gebouw.

Architectuur

Industrieel en energiezuinig design

De architecten kozen voor een strak design. De vierkante volumes, insprongen en rode bakstenen zijn een eerbetoon aan het industriële van weleer, een stijl die vandaag weer helemaal on trend is.

De appartementen van Limonadefabriek zijn BEN (bijna energie neutraal). De gebouwen zijn optimaal geïsoleerd en onder meer uitgerust met een warmtepomp die permanent voor comfortabele temperaturen zorgt. Een Renson ventilatiesysteem garandeert gezonde binnenlucht. De platte groendaken dragen dan weer bij aan biodiversiteit en isolatie.

“Toekomstgericht wonen betekent slim omgaan met energiebronnen. Een warmtepomp in elk appartement en een Bijna Energie Neutrale woonscore bezorgen de bewoners van Limonadefabriek het hoogste comfort.”

De bewuste ecologische keuzes zijn noodzakelijk voor het leefmilieu en klimaat, en tegelijk mooi meegenomen voor je portemonnee. Je energiefactuur zal laag zijn én je kan genieten van korting op je onroerende voorheffing.

Voor je wagen is parkeerplaats voorzien buiten of onder het gebouw. Om de duurzame lijn door te trekken, is uiteraard de optie voorzien om een elektrische laadpaal te installeren.

Interieur

Binnen voel je meteen het comfort van de vloerverwarming. De inrichting van de compacte appartementen is superefficiënt. Een ruim, open en licht gevoel zorgt voor fijne sfeervolle ruimtes.

De vele ramen zorgen voor een flinke dosis daglicht en je hebt altijd ergens zicht op groen.

Aan jou om van deze fantastische plek een zalige thuis te maken, helemaal naar je eigen stijl en smaak. De ruime afwerkingsbudgetten maken het kiezen van de materialen makkelijk.


Te Koop  Appartementen Ninove
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Te Koop  Appartementen Ninove

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x